Despre


Magnoliu Stan

Este în prezent consultant HR și Manager Executiv la Smart HR România, companie pe care a înființat-o în anul 2002 și care activează de atunci cu succes pe plan național. Magnoliu Stan are o activitate profesională de peste 15 ani în HR și dezvoltare personală și de peste 12 ani activează ca trainer certificat CNFPA și Persolog. Întreaga sa activitatea se concentrează pe a oferi clienților săi un parteneriat de încredere, un parteneriat care-i încurajează să pășească în afara zonei lor de confort pentru ca apoi să poată “lăsa magia să se întâmple”.

Crede cu tăria în puterea educației, pentru că așa cum spunea Nelson Mandela: “Education is the most powerful weapon which you can use to change the world”, iar eforturile sale se canalizează tocmai în această direcție. “Îmi propun să schimb atitudinea celor din jur, să îi motivez și să îi ambiționez; să îi conving de importanța pregătirii continue și a autodezvoltării. Vreau să îi ajut să înțeleagă faptul că foarte multe lucruri depind de ei, de atitudinea pe care o adoptă și de alegerile pe care le fac în viața de zi cu zi”.

Fidel crezului său s-a dezvoltat în permanență, tocmai pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de afaceri ale clienților săi și a pus bazele Smart HR, o companie ce oferă servicii complete de HR&Business, de la componente de training, recrutare și selecție de personal, evaluare profesională și psihologică și până la coaching și consultanță în afaceri. Succesul demersului său se reflectă în echipa puternică de traineri și colaboratori pe care a construit-o în toți acești ani de activitate neîntreruptă, dar și în parteneriatele cu Swiss Consulting Group și cu personalități de renume precum Mario Bruehlmann, Christian Sartorius, Jim Bagnola, John Maxwell Team, echipa Antal Romania.

Atitudinea profesionistă și devotată a omului de business Magnoliu Stan este dublată de firea entuziastă și energică a omului Magnoliu Stan. Iubește sportul și călătoriile, activități pe care le îmbină cu timpul dedicat familiei și prietenilor, cărora le oferă în permanență un strop din seninătatea cu care alege să-și trăiască viața. “Atitudinea, felul în care mă simt și mă comport, depind de mine. Pot să aleg. Și vreau să aleg să fiu pozitiv, vesel și fericit. Proactiv. Constructiv și liniștit. Și mă simt bine”.