Ai emoții când vorbești în public?


Niciodată nu o să scapi de tot de emoțiile pe care le ai când te pregătești să vorbești în public. Știi de ce?

Teoria evoluționistă spune că în urmă cu zeci de mii de ani omul trăia în savană, în câmp deschis. În lupta pentru supraviețuire trebuia să ne asigurăm hrana, dar în același timp să avem grijă să nu fim hrana altor prădători. Acum 10 000 de ani, dacă erau ațintite asupra ta zeci de priviri însemna că ești în pericol de moarte.

Acest instinct l-am moștenit, iar creierul nostru – neadaptându-se la modernizarea extrem de rapidă a societății – nu poate să facă diferența între un grup de oameni care sunt concentrați asupra noastră să ne asculte și un grup de prădători gata să ne atace.

Însă nu e totul pierdut. Chiar dacă nu putem să eliminăm acest instinct, putem să-l controlăm.

Una din cele mai în măsură persoane care să ne spună cum să facem asta este Dragoș Pop, actor la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca și stand-up comedian. În data de 18 noiembrie va susține un training pe tema „Public Speaking”, iar printre temele abordate se numără:

–       cum să stârnești interesul audienței

–       cum să descifrezi limbajul non-verbal și să detectezi minciunile

–       cum să folosești umorul pentru a relaxa, a binedispune și a convinge audiența

Dacă vrei să înveți tainele vorbitului în public de la un profesionist în domeniu te așteptăm alături de noi în 18 noiembrie, începând cu ora 9:30, la Hotel Central, Cluj-Napoca.

Detaliile training-ului le găsești pe pagina noastră de facebook și pe event. Te așteptăm!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>