Cluj Napoca, Business Days 4


Imagine

În perioada 9-10 iulie, voi participa la unul dintre cele mai importante evenimente de business, nu doar din Cluj Napoca, ci şi din România, Business Days Cluj 2014.

Voi participa în cadrul acestui eveniment, în calitate de speaker la conferinţa “Inovaţie, Driver de Creştere şi Diferenţiere”, precum şi la un workshop cu tema “Managementul capabilităților. Resurse. Procese. Priorități”, ambele în data de 9 iulie. Pentru mai multe detalii despre acest eveniment, pe care vă sfătuiesc să nu-l rataţi consultaţi linkul următor: http://www.businessdays.ro/Evenimente/Cluj-2014/Homepage

Sunt convins că veţi găsi evenimentul unul extrem de interesant şi util pentru voi, aşa că nu ezitaţi să vă înscrieţi. Eu vă provoc la un concurs, prin care puteţi câştiga:

–       10 vouchere valorice, cu valoarea de 60 euro

–       3 vouchere valorice, cu valoarea de 90 euro

Aceste vouchere pot fi folosite la achiziţionarea oricărui tichet/tichete, iar valoarea serviciilor achiziţionate va fi diminuată cu valoarea cuponului. În cazul în care valoarea cuponului este mai mare sau egală cu valoarea serviciilor achiziţionate se poate participa la eveniment gratuit, în caz contrar pentru validarea înscrierii trebuie plătită suma rămasă de plată.

Pentru a câştiga aceste vouchere tot ce trebuie să faceţi e să lăsaţi un comentariu, pe oricare dintre paginile pe care voi promova acest concurs, în care să menţionaţi:

De ce credeţi că Inovaţia este importantă pentru creşterea unui business sau daţi un exemplu de idee pe care o consideraţi inovatoare in aria dvs de activitate.

Răspundeţi printr-un comentariu, până vineri, 4 iulie, la ora 20.

Voi selecta cele mai bune răspunsuri şi vă voi contacta pe fiecare pentru detalii.

Succes!

*******************************************************************

Update 7.05.2014

Câştigători vouchere 90 euro: Horaţiu Pop, Laura Hizo şi Ionela Rusu

Câştigători vouchere 60 de euro: Doduta Paul, Alina Roman şi Daniela Căluian

Toţi câştigătorii vor fi contactaţi în privat pentru detalii legate de voucherele câştigate şi procedura de înscriere.

Mulţumim tuturor pentru participare şi pentru comentariile voastre.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

4 thoughts on “Cluj Napoca, Business Days

  • Horatiu Pop

    Prin inovatie se adopta o idee sau o metoda noua pentru a creea un bun/serviciu nou sau pentru a se aduce imbunatatiri majore unuia existent. Inovatia este importanta pentru a satisface cat mai bine o nevoie pentru care cineva este dispus sa plateasca astfel marind cota de piata si profitul firmei. In zilele noastre lumea este deschisa la nou, iar un produs diferit , de calitate si la un pret corect isi poate face loc oricand pe piata.

  • Ionela Rusu

    Inovatia are puterea de a diferentia un business pe piata concurentiala, il poate face vizibil ca si brand, sau chiar poate “revigora” un business”.Il vad ca pe un proces continuu, care poate sa aiba loc atat la nivel micro cat si macro al unui business, un proces capabil sa genereze valoare.

  • Laura Hizo

    Daca ne gandim la toate business-urile de top care au reusit sa faca din inovatia lor o chestiune de normalitate si necesitate, intelegem importanta inovatiei in drumul spre succes! Dar sa nu uitam ca inovatia este dificila de inceput, este complexa pe parcurs si este superba la final, iar pana la succes un business trebuie sa persevereze si sa stie ca depasirea fiecarui obstacol este de fapt un pas catre rezultatul dorit!