Smart Sales – Arta vânzării inteligente!


Imagine

Îmi place să vând. Profesionist. Servicii şi produse. Nu îmi pot imagina activitatea şi viaţa mea fără vânzări.

Dar….

Mediul în care am crescut, am învăţat şi m-am dezvoltat m-au format spre alte domenii de activitate.

Totuşi…

Am avut contact cu vânzarea mereu, pe tot parcursul vieţii. Una dintre primele experienţe am avut-o în vacanţele de vară din copilărie. Aveam o înţelegere cu familia: primeam produse agricole de la părinţi şi bunici (în principal legume, cartofi, fructe) şi le vindeam în piaţă. Nu era uşor, dar am învăţat devreme, din experienţe proprii, atât dificultăţile activităţii de vânzare, cât şi – mai ales – beneficiile: depinzi în mare măsură de tine; performanţa este recompensată; interacţionezi cu oameni şi situaţii diverse.

Azi…
Din activitatea de vânzare am învăţat o mulţime de lecţii utile. Am avut succes. Am avut (şi voi mai avea) eşecuri. Am înţeles că nimic nu se întâmplă dacă nu apare oportunitatea unei vânzări. Succesul personal sau al organizaţiei depinde de succesul vânzării. Din acest motiv trebuie să vindem. Şi nu e suficient să vindem profesionist. Este nevoie de inteligenţă.

Aşadar, vă invit în data de 4 iunie 2014 la seminarul pe care îl organizez, intitulat Smart Sales – Arta vânzării inteligente. Vom discuta împreună despre arta vânzărilor şi vom învăţa unii de la alţii, profitând fiecare de experienţa pe care o aducem cu noi în cadrul acestui seminar. Pentru mai multe detalii, vă invit să accesaţi https://www.facebook.com/events/290861711094675/

Întrucât locurile sunt limitate, iar interesul manifestat este tot mai mare, vă rog să confirmaţi participarea dumneavoastră, completând formularul de înscriere disponibil aici http://goo.gl/z4HzQW.

Aştept să ne întâlnim şi nu uitaţi: Împreună putem fi SMART!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>