De ce iubesc ceea ce fac


Pe 14 mai am organizat la pensiunea La Mesteceni, din Sălicea, o sesiune de testare a exercițiilor din noul program de team building. Am început pregătirile din timp.  Știam exact ce exerciții vom testa, unde se vor desfășura, cum vom împărți echipele și la ce perioadă de timp vom face rotația grupelor pe ateliere.  Participările au fost confirmate, materialele puse la punct, totul era în perfectă ordine, până când vremea s-a decis să ne joace o festă și…a venit ploaia.

DSP_0457

Evident, ne-a scăzut puțin moralul. Terenul era compromis și chiar nu vroiam să accept că nu vom mai pune în practică exercițiile pentru outdoor, iar asta, cu atât mai mult cu cât aveam pregătite câteva jocuri noi, pe care abia așteptam să le testăm.

Am ieșit afară, pe terasă, (Pensiunea La Mesteceni are o terasă destul de spațioasă și o panoramă idilică) și am început să ”scanez” structura.

Am observat că dispune de două prelate de protecție pentru ploaie și fără să mai stau pe gânduri, am început să le desfacem și să acoperim terasa. Am mutat mesele și băncile și am pregătit ”terenul” pentru Sumo Fight, Pedal Race și Arena Gladiatorilor.

Optimiști și încrezători, nu ne mai rămânea decât să aștept
ăm participanții.

De aici, totul s-a transformat într-o poveste…trainerească! Am împărțit participanții sosiți în trei grupuri și am dat drumul caruselului de exerciții.

Invitaţii ne-au acceptat provocarea iar voia bună și destinderea din ochii lor au completat atmosfera. Tensiunea provocată de starea vremii se evaporase deja, iar norii parcă se răzgândiseră şi ei, astfel că, într-un final ne-am permis să ne bucurăm şi de câteva raze de soare.DSP_0290

Distracție, exerciții constructive, o degustare de delicatese de nota 10 (Mulțumim gazda noastră – Ioana și chef Ciprian Tătaru) și o sumă de experiențe demne de memorat.

De ce iubesc ceea ce fac?

  • Pentru că am o echipă dedicată și care îmi amintește, în fiecare zi, ce înseamnă să lucrezi cu oameni cărora le place ceea ce fac.
  • Pentru că oamenii nu dau înapoi în ciuda unei ploi nesuferite de primăvară (din cei 40 de invitați, nu a lipsit niciunul) și cel mai important:  pentru că atunci când reușim să ne atingem cu succes un obiectiv setat, în ciuda piedicilor neprevăzutului, satisfacția succesului e mai mare ca oricând!

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>